Weboldalunk használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Az Adatvédelmi Szabályzatot megismertem, és elfogadom. Elfogadom<

Deluxe A 85

Elite ablakok - "Ha Önnek több kell, mint egy ablak..."

Egy modern otthon, gondos tervezés eredményeként kerül megalkotásra, a korszerű energetikai megoldások mellett az esztétikus megjelenés is fontos szempont. A magas minőségi színvonalat képviselő apalanyagok felhasználása egy prémium terméknél ma már alapkövetelmény. Napjaink legkorszerűbb technológiai fejlesztéseit - az ésszerűség határain belül - felhasználva került kialakításra ez a termékkör, hogy otthonod számára a lehető legtöbbet nyújtsa. A ahevestherm elite ablakkínálata biztosítja a legjobb lehetőség választását, akér energetikai elvárások, akár esztétikai szempontok vezérelnek.

A blakok minimál stílusban épült, igényes otthonokhoz.

Minőség és design a legmagasabb szinten. A Hevestherm Deluxe-A85 termékcsalád a legmodernebb otthonokra készült. Letisztult minimalista formavilága a HI-tech érzését keltő - választható - külső alumínium borítással a minimál stílus kedvelőinek is megfelelő alternatívát kínál. A fehér szín mellett, széles vélasztékot kínálunk színfóliázott felülettel, de alumínium külső burkolat esetén gyakorlatilag bármilyen szín elérhető.

 

HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK W/m2K

Háromrétegű üvegezés esetén, alumínium távtartóval

üvegezés

Ug=0,50

teljes szerkezet*

Uw=0,81

Háromrétegű üvegezés esetén, peciális távtartóval (pl. Thermix)

üvegezés

Ug=0,50

teljes szerkezet*

Uw=0,74

*A megadott adatok 1400×1500 mm méretű ablakrendszerre vonatkoznak

  • 85 mm-es beépítési mélység
  • 6 kamrás profil kialakítás
  • Valódi középtömítés
  • Alapáron 3 rétegű üvegezés Ug=0,50 W/m2K
  • HVI 2 szintű betörésvédelem (legalább 2 gombafejes záródási pont + biztonsági "S" kilincs)
  • Széles szín és mintázat választák
  • Alumínium külső borítás is rendelhető