Weboldalunk használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Az Adatvédelmi Szabályzatot megismertem, és elfogadom. Elfogadom<

Emelő toló ajtó

Elite emelő toló ajtók – „Engedd, hogy otthonod eggyé váljon a térrel…”

Egy modern családi ház fontos része a kertkapcsolat. Egy Hevestherm elite emelő-toló ajtó már zárt állapotában is a külső tér közelségének érzetét adja, köszönhetően a széles mérethatároknak. Nyitott állapotában a lakótérben ülve is a teraszon, vagy a kertben érezheted magad.

Egy modern otthon és a tér találkozása

A legkomolyabb emelő-toló rendszer ami ma a magyar műanyagnyílászáró piacon elérhető. A rendszer komplexitása, a részletek kidolgozottsága garantálja a legmagasabb igények kielégítését. A padlóburkolatig süllyeszthető küszöbkialakítás, a nagy méreteket meghazudtoló könnyed mozgatás kényelmes, komfortos használatot eredményez. A nagy üvegfelületek, a színválasztás szabadsága, az alumínium külső borítás által nyújtott minőségi érzés a legmodernebb otthonokhoz is a megfelelő választás lehetőségét biztosítja. A 48 mm-es 3 rétegű üvegszerkezet, a speciális – hőhíd-megszakításos –  merevítések, valamint a csaknem 200 mm-es tokvastagság alkalmazása olyan hőszigetelési paramétereket eredményez, mely akár a passzívházaknál is megfelel.

HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK W/m2K

Háromrétegű üvegezés esetén, alumínium távtartóval

üvegezés

Ug=0,50

teljes szerkezet*

Uw=0,93

Háromrétegű üvegezés esetén, speciális távtartóval (pl. Thermix)

üvegezés

Ug=0,50

teljes szerkezet*

Uw=0,88

 

*A megadott adatok 3000×2300 mm méretű emelő-toló szerkezetre vonatkoznak

  • 197 mm-es beépítési mélység
  • Választható 3 rétegű üvegezés
  • Széles szín és mintázat választák
  • Választható alumínium külső borítás