Weboldalunk használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Az Adatvédelmi Szabályzatot megismertem, és elfogadom. Elfogadom<

Smart Slide toló ajtó

Jó hírünk van! Nem kell többé megalkuvást kötni a nagy méretű üvegfelületek, a kiváló hőszigetelés és a tökéletes záródás kapcsán. A SMART SLIDE tolóajtók minden tekintetben kiemelkedőt nyújtanak.

Könnyű kezelhetőség, több komfort

A nagy üvegfelületeknek komoly trendje van napjainkban. Ide tartoznak a nagyvonalúan méretezett tolóajtók is, melyek a lakóteret a kertre nyitják.

Többé ez sem jelent kihívást, mivel az új generációs SMART SLIDE tolóajtók a nagy üvegfelületek és a magas szintű működési komfort tökéletes összhangját teremtik meg.

Hogy miért lehet imádni ezt a zárómechanizmust? A s zárny tokba történő lágy önbehúzásával a smart-slide-tolóajtó olyan könnyen kezelhető, hogy szinte kizárt a hibás működtetés lehetősége – a m indennapos használatban ez szintúgy felbecsülhetetlen előny, mint a csekély erőkifejtés, mellyel a szárnyak nyithatók és zárhatók.

 

Okos tolómegoldás – könnyű és problémamentes kezelhetőségre tervezve

 

Magas stabilitás = kevesebb karbantartás

Miért kössünk kompromisszumot?

Magas színvonalra emelkedett az új smart-slide innovatív, nagyon stabil szerkezetű tolóajtó.

Mindenki számára előnyt jelent, ha a modern, megbízható szerkezetnek köszönhetően kevesebb karbantartási munkára van szükség.

Maximális tömítettség

A SMART SLIDE tolóajtók innovatív záródási mechanizmusa és a kiváló minőségű tömítések biztosítják, hogy a SMART SLIDE szerkezetek a legmagasabb vízzárási és szélállósági igényeket is kielégítsék.

Nem hagy kívánnivalót maga után

-  140 mm-es beépítési mélység
-  Uf = 1,3 W/m²K
-  Üveg- és panelvastagság maximum 40 mm-ig (2–3-rétegű üvegezés) lehetséges
-  Modern classic-line dizájn
-  Rejtett vasalattechnika
-  Számtalan dekorváltozatban kapható
-  Opció: bonding inside (ragasztástechnológia)